Rüyada birinin yılan yediğini görmek

Rüyada birinin yılan yediğini görmek dertlerin sona ereceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, değer göreceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yılan yediğini gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Rüyada yılan balığı yediğini görmek kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalettir.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalettir.

Rüyada yılanın kedi yediğini görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın balığı yediğini görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments