Rüyada yılanın balığı yediğini görmek

Rüyada yılanın balığı yediğini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın balığı yediğini gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaptığınızı anlamasada siz hedefinize doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada yılanın balık yediğini görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yılanın balığı yediğini görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalettir.

Rüyada yılan balığı yediğini görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe balık yedirmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, işlerinin günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada köpek balığının yediğini görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işarettir.

Rüyada büyük balığın küçük balığı yediğini görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş balık yedirmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin çiğ balık yediğini görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments