Rüyada farenin yılanı yediğini görmek

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, mevlit okutacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yeni bir çevre edinileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, ömür boyu başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada farenin yılanı yediğini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada yılanın fare yediğini görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının fare yediğini görmek saadetinin yükseleceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalet eder.

Rüyada fare eti yediğini görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments