Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • İnsanları kendilerinden korumak zordur.

Rüyada parmağını yılan ısırmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin parmağını ısırmak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada parmak ısırmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağı ısırmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak geçim derdi çekmeyeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments