Rüyada birinin parmağını ısırmak

Rüyada birinin parmağını ısırmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına yorulur.

Rüyada birinin parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Rüyada balığın parmağını ısırdığını görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak işlerinin daha kötüye gideceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmağını ısırmak umutlarının tazeleneceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet etmektedir.

Rüyada kendi parmağını ısırmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments