Rüyada parmak ısırmak

Rüyada parmak ısırmak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada parmak ısırmak gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi arttıracak veya iş, eğitim ya da coğrafi değişiklik gerektiren konularda yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağını ısırmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak dertlerinin şifasını bulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada kendi parmağını ısırmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağı ısırmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığın parmağını ısırdığını görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments