Rüyada yılan yaralamak

Rüyada yılan yaralamak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan yaralamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gönüllü olarak da ihtiyaç duyulan yerlere müdahale gerçekleştirebilirler.

Rüyada yılanı yaralamak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret eder.

Rüyada yılan yaralamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada adam yaraladıgını görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Rüyada kılıçla birini yaralamak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek yaralamak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanını yaralamak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet eder.

Rüyada birini ayağından yaralamak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine delalet eder.

Rüyada birini silahla yaralamak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, mesleğindeki başarısının artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments