Rüyada kılıçla birini yaralamak

Rüyada kılıçla birini yaralamak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kılıçla birini yaralamak gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Rüyada kılıçla birini yaralamak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, düşmanlarını kaybetmeye rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yaralamak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini yaralamak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kadın yaralamak çok başarılı atılımlar yapılacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada aslanı yaralamak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kardeşini yaralamak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi yaralamak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek yaralamak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments