Rüyada yılanı yaralamak

Rüyada yılanı yaralamak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, resmi bir göreve getirileceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, malının artmasını sağlayacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı yaralamak gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Rüyada yılan yaralamak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı yaralamak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birini çatalla yaralamak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada kendini silahla yaralamak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada aslanı yaralamak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasını yaralamak yeni bir araba satın alınacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada silahla insan yaralamak elinin darda kalmayacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada köpek yaralamak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments