Rüyada yeşil çimene basmak

Rüyada yeşil çimene basmak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, doğru işler yapacağına, müşterilerinin çoğalacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimene basmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada yeşil çimene basmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimenlere basmak dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çimende yatmak kurulu düzenin bozulacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen yemek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik çimen görmek bir yere taşınmaya, talihinin artacağına işarettir.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimene yatmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments