Rüyada inek bokuna basmak

Rüyada inek bokuna basmak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına alamet eder.

Rüyada inek bokuna basmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada inek bokuna basmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek pisliğine basmak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek gübresine basmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Rüyada inek dışkısına basmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada tuvalette boka basmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine inanılır.

Rüyada köpek bokuna basmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, parasız günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan bokuna basmak hayır getirecek bir yola girileceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boka basmak ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments