Rüyada yeşil yüksek dağ görmek

Rüyada yeşil yüksek dağ görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kudretinin yerine geleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yüksek dağ gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Rüyada yeşil yüksek dağ görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada yüksek dağda oturmak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir dağdan inmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, onlar tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek dağdan düşmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir dağda olduğunu görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments