Rüyada yüksek bir dağda olduğunu görmek

Rüyada yüksek bir dağda olduğunu görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, dayanışma içinde kalacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı terfiler alınacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağda olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Rüyada yüksek dağdan düşmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir dağda olmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek karlı dağ görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına yorulur.

Rüyada yüksek dağdan bakmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağ görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments