Rüyada yüksek dağdan düşmek

Rüyada yüksek dağdan düşmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, çok hayırlı haberler alacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, işlerin devam edeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek dağdan düşmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada yüksek dağdan düşmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada dağdan suya düşmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Rüyada dağdan aşağı düşmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada dağda düşmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karlı dağdan düşmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dağa tırmanırken düşmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işarettir.

Rüyada dağdan düşmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağdan denize düşmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments