Rüyada yüksek bir dağa çıkmak

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak gayrimenkul sahibi olunacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işarettir.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak onlara hocalık edeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir dağ görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek dağdan düşmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments