Rüyada çok yüksek dağa çıkmak

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, huzurunu kaybedeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, düzeninin sarsılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir dağda olduğunu görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek dağ görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments