Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, hayırla yad etmeye, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak zahmetinin çoğalacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada dik dağa tırmanmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına delalettir.

Rüyada beyaz dağa tırmanmak üzerindeki kötü imajı sileceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağa tırmandığını görmek bunun şans olacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin dağa tırmandığını görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments