Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı jestler veya yardımlar sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yavru timsah görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah yavrulari görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada evde yavru timsah görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yavru timsah öldürmek maddi açıdan rahata erileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada yavru timsahlar görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, yakın akrabadan gelecek habere işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments