Rüyada timsah avlamak

Rüyada timsah avlamak özel muamele göreceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada timsah avlamak gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada timsah avlamak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kudreti ve cesareti bulacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşu avlamak rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurt avladığını görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan avlamak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işaret eder.

Rüyada yılan avladığını görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine inanılır.

Rüyada vampir avlamak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinden balık avladığını görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayı avlamak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments