Rüyada timsahın uçtuğunu görmek

Rüyada timsahın uçtuğunu görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, iftiraya maruz kalınacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Rüyada timsahın uçtuğunu görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine rivayet eder.

Rüyada uçan timsah görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, parasız günler geçireceğine yorulur.

Rüyada denizde timsah görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işarettir.

Rüyada oltayla timsah yakalamak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada timsahın yüzdüğünü görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsah saldırısına uğramak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çarelere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada timsahla oynamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments