Rüyada eski bilezik takmak

Rüyada eski bilezik takmak moralsiz ve düşünceli olacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, rahatın kaçacağına, sıkıntısından kurtulacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski bilezik takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eski bilezik takmak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine inanılır.

Rüyada eski altin bilezik takmak kendisini iyi hissedeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik almak takmak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, rütbe alacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezikler takmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kıza bilezik takmak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına bilezik takmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendine bilezik takmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına inanılır.

Rüyada eşine bilezik takmak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments