Rüyada yeşil renkli taş görmek

Rüyada yeşil renkli taş görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, başarılarının azalacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kişinin içinin daralacağına, işlerinden de geri kalacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli taş gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri doğru nedenlerle yapmalısınız.

Rüyada yeşil renkli taş görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil renk taş görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına rivayet eder.

Rüyada renkli taşlar toplamak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına yorulur.

Rüyada renkli taşlar görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına yorulur.

Rüyada renkli değerli taşlar görmek parasının ve malının çoğalacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada renkli çakıl taşları görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına tabir olunur.

Rüyada küçük renkli taşlar görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli taş almak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments