Rüyada yeşil renk taş görmek

Rüyada yeşil renk taş görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aşama kaydedeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renk taş gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Rüyada yeşil renkli taş görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada yeşil renk taş görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkte taş görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada renkli değerli taşlar görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli deniz taşı görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli taşlar toplamak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkli taş görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine inanılır.

Rüyada renkli çakıl taşı görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments