Rüyada yeşil şelale görmek

Rüyada yeşil şelale görmek hayıflanacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil şelale gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Rüyada şelale ve yeşillik görmek şansının da açık olacağına, üzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik ve şelale görmek doyasıya hasret gidereceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işarettir.

Rüyada yeşil şelale görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada şelale düşmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada şelaleden inmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yapay şelale görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini şelalede görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Rüyada şelalede yıkanmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments