Rüyada şelaleden inmek

Rüyada şelaleden inmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalet eder.

Rüyada şelaleden inmek gördüyseniz:

  • Risk içeren girişimleriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendinizi ya da pozisyonunuzu savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada şelaleden inmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağda şelale görmek yüksek mertebeye geleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada akarsu şelale görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir şelale görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde olmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada susuz şelale görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine tabir olunur.

Rüyada şelale düşmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments