Rüyada şelale ve yeşillik görmek

Rüyada şelale ve yeşillik görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, üzüntülerin sona ereceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, güzel huylarını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelale ve yeşillik gördüyseniz:

  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Rüyada yeşil şelale görmek işe giren herkesin kalkınacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve şelale görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelale ve yeşillik görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dağ ve şelale görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl ve şelale görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada şelaleden kaymak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments