Rüyada kendini şelalede görmek

Rüyada kendini şelalede görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini şelalede gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada şelalede yürümek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak şelale görmek umduklarını bulamayacağına, kazançlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelale aktığını görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet eder.

Rüyada çikolata şelalesi görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini şelalede görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada şelaleye çıkmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, iş öğreneceğine işarettir.

Rüyada şelaleden su içmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments