Rüyada yeşillik ve şelale görmek

Rüyada yeşillik ve şelale görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik ve şelale gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Rüyada şelale ve yeşillik görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil şelale görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yeşillik ve şelale görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına alamet eder.

Rüyada şelalede ıslanmak hayattan yana umudunun kırılacağına, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına inanılır.

Rüyada şelaleye düşmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük şelale görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada susuz şelale görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, can sıkıntısının geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelaleden su içmek çalışıyorsa terfi alacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments