Rüyada yeşil örtü vermek

Rüyada yeşil örtü vermek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sorunlarının son bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil örtü vermek gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada yeşil örtü görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yokluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bir örtü görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek kederleneceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü tabutlar görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kuran yazılı yeşil örtü görmek önünün açılacağına, kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, her daim allah yolunda yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil örtülü yatır görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments