Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek

Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunların hallolacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Rüyada yatak örtüsü dikmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada işlemeli yatak örtüsü görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine inanılır.

Rüyada yatak örtüsü düzeltmek ilim irfan sahibi olacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yatak örtüsü görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Rüyada renkli yatak örtüsü görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada saten yatak örtüsü görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yatak örtüleri görmek devlete hizmet etmeye, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments