Rüyada yeşil örtülü yatır görmek

Rüyada yeşil örtülü yatır görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sonradan da çok üzüleceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil örtülü yatır gördüyseniz:

  • Size yeni bir iş teklif edilmesi veya mevcut işinizde yeni sorumluluklar yüklenmeniz olasıdır.

Rüyada yeşil örtülü yatır görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatırları ziyaret etmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada evin altında yatır görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına işaret eder.

Rüyada para yatırmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yatır ziyaret etmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalettir.

Rüyada hesaba para yatırmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet eder.

Rüyada bankaya altın yatırmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bankaya para yatırmak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments