Rüyada yeşil mezar taşı görmek

Rüyada yeşil mezar taşı görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mezar taşı gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen kişilere aldırmayın.

Rüyada yeşil mezar taşı görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulur.

Rüyada kırılmış mezar taşı görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık taşı görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada mezardan taş toplamak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara taş koymak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine yorulur.

Rüyada kendi mezar taşını okumak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşına basmak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, dileklerin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada mezar taşı görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments