Rüyada mezarlık taşı görmek

Rüyada mezarlık taşı görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayatın düzene gireceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına inanılır.

Rüyada mezarlık taşı gördüyseniz:

  • Hala bazı konular muallakta olsa da, ayağınıza gelen topa vurmanız gerekiyor.

Rüyada kırık mezar taşı görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin mezar taşını görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada taş mezar görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işaret eder.

Rüyada yaşayan birinin mezar taşını görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşı yapmak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yazılı mezar taşı görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar ve mezar taşı görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane mezar taşı görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments