Rüyada mezara taş koymak

Rüyada mezara taş koymak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, saygınlığını yitireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalet eder.

Rüyada mezara taş koymak gördüyseniz:

  • Esnek olmayı başarmanız gerekiyor.

Rüyada mezara taş koymak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada taşları üst üste koymak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebine taş koymak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada taş koymak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birini mezara koymak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına alamet eder.

Rüyada mezara insan koymak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü mezara koymak güçlükle elde edilecek başarı, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara gül koymak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments