Rüyada kendi mezar taşını okumak

Rüyada kendi mezar taşını okumak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine alamet eder.

Rüyada kendi mezar taşını okumak gördüyseniz:

  • Yatırımını önceden yaptığınız şeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada mezar taşı yazısı okumak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, maddi konularda kayıplar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezar taşını okumak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, hayırlı haberler duyacağına rivayet eder.

Rüyada mezar taşı okumak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta ölülere fatiha okumak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işaret eder.

Rüyada mezar başında yasin okumak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Rüyada mezarda yasin okumak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta fatiha suresini okumak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezar başında dua okumak çok kötü durumlara düşeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments