Rüyada mezar taşı görmek

Rüyada mezar taşı görmek ekonomik gücün çoğalacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşı gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Rüyada mezar taşını sökmek işlerinin aksayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazısız mezar taşı görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada evin içinde mezar taşı görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine işaret eder.

Rüyada mezar taşı silmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşı dikmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezardan taş toplamak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşı yapmak güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşı yazısı okumak yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments