Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret eder.

Rüyada mercimek çorba pişirmek hastalıkların biteceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada mercimek çorbası içmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mercimek çorbası görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments