Rüyada mercimek çorba içmek

Rüyada mercimek çorba içmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, makam ve rızık sağlayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorba içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa, bir an önce uzaklaştırmanızda fayda var.

Rüyada mercimek çorba içmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası içmek içindeki sıkıntıların gideceğine, maddi kayba uğrayacağına inanılır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorba pişirmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, en büyük acılarının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba yapmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işarettir.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak sorunların ardı ardına geleceğine, iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments