Rüyada mercimek çorbası içmek

Rüyada mercimek çorbası içmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, büyük hatalar yapacağına, rahatının bozulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, helal kazanç elde edileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası içmek gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada mercimek çorbası içmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorba içmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek kötü haberlerin alınacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası görmek kariyerinde atılım yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada mercimekli çorba görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorba görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası istemek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments