Rüyada yeşil ilaç görmek

Rüyada yeşil ilaç görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ilaç gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada yeşil ilaç görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada birine ilaç içirmek aileye büyük bir ev alınacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böcek ilacı görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada elinde ilaç görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada depresyon ilacı içmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet eder.

Rüyada ilaç içip kusmak başarılara yeni başarılar katılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilaç istemek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe ilaç vermek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments