Rüyada ilaç istemek

Rüyada ilaç istemek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, yeni mallara sahip olacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ilaç istemek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle beraber olarak sakinleşin.

Rüyada ilaç istemek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ilaç kusmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine inanılır.

Rüyada ölüye ilaç vermek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine ilaç vermek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ilaç dağıtmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ilaç yazdırmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Rüyada yüze ilaç sürmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments