Rüyada böcek ilacı görmek

Rüyada böcek ilacı görmek sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, keyfin bozulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada böcek ilacı gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada böcek ilacı görmek büyük kazanç sağlanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret eder.

Rüyada ilaçla böcek öldürmek birbirlerine her konuda destek olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ölüden ilaç almak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eczanede ilaç satmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet eder.

Rüyada ilaç kusmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze ilaç damlatmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada depresyon ilacı içmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğne ve ilaç görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments