Rüyada elinde ilaç görmek

Rüyada elinde ilaç görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok zengin olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sorunların gittikçe artacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde ilaç gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilmek için bir bilene danışabilirsiniz.

Rüyada elinde ilaç görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına delalet eder.

Rüyada doktora gidip ilaç almak bir türlü kendine gelemeyeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze ilaç damlatmak işlerinin aksayacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bit ilacı görmek mubah olmayan yollara sapacağına, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada boş ilaç kutusu görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Rüyada başkasına ilaç vermek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalettir.

Rüyada mide ilacı içmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinden ilaç almak aileyle iş yapmayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments