Rüyada yeşil fasulye satmak

Rüyada yeşil fasulye satmak aydınlanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye satmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bazı tatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil fasulye satmak rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet eder.

Rüyada fasulye satmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye satmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil fasulye pişirdiğini görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kazancın her daim artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye almak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yakın zamanda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada yeşil fasulye ekmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments