Rüyada yeşil çorba görmek

Rüyada yeşil çorba görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil çorba gördüyseniz:

  • Mevcut durumu olumlu şekilde yönetmenizi veya aklınızdan çıkartmanızı sağlayacak her fikre sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, saygınlığının da artacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çorba görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çorba içmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine yorulur.

Rüyada çorba kasesi görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu çorba içmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments