Rüyada kurtlu çorba içmek

Rüyada kurtlu çorba içmek o işin tüm risklerini göze alacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, bereketli işlere gireceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu çorba içmek gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada kurtlu çorba içmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada kurtlu çorba yemek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada çorbada kurt görmek kendisini keşfedeceğine, tüm özlemini gidereceğine delalet eder.

Rüyada çorbada kurtçuk görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu çorba görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada yılan çorbası içmek itibarın ve makamın yükseleceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası içmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işarettir.

Rüyada mercimek çorba içmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments