Rüyada yeşil çiş yapmak

Rüyada yeşil çiş yapmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, görmediği yerlere gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çiş yapmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek, eski tanıdık veya meslektaşlarla bir araya gelerek ya da iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanarak belli konularda başarı veya ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada yeşil çiş yapmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çiş görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yorgana çiş yapmak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa çiş yapmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Rüyada uzun süre çiş yapmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada kaka ve çiş yapmak dertlerin sona ereceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine delalettir.

Rüyada siyah çiş yapmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments