Rüyada siyah çiş yapmak

Rüyada siyah çiş yapmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çiş yapmak gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah çiş yapmak sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına inanılır.

Rüyada siyah çiş görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çiş yaptığını görmek allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkonda çiş yapmak borçlarını ödemekte zorlanacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalettir.

Rüyada merdivene çiş yapmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta çiş yapmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabağa çiş yapmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada arabaya çiş yapmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kötü gününü de paylaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments