Rüyada kapı önüne çiş yapmak

Rüyada kapı önüne çiş yapmak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, rahat bir işe girileceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıya çiş yapmak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada kapı önünde banyo yapmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kapı önüne tuvaletini yapmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavaboya çiş yapmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada halının üzerine çiş yapmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet eder.

Rüyada arabaya çiş yapmak iş hayatında çok zarar edileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments