Rüyada yeşil çiş görmek

Rüyada yeşil çiş görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, geleceğinizin güzel olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çiş gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Rüyada yeşil çiş yapmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çiş görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada tuvalete çiş yapmak ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çiş yaptığını görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ayakta çiş yapmak kazançlı bir işe girileceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla çiş yapmak hedeflerine kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işarettir.

Rüyada kendini çiş yaparken görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yuva kuracağına işarettir.

Rüyada annenin çiş yaptığını görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments